maanantai 5. joulukuuta 2011


Kuten kuvasta näkyy, Motti ja Nippa-Iita pääsivät tänään leikkimään keskenään. Kokeilivat jo aamulla, kun nyrkkeilivät portin molemmin puolin, ja kun meno oli pennun huomioivaa, otettiin uusinta illasta. Motti leikkii Ruudin kanssa erittäin nätisti; pentu saa selättää, loikkia päälle, venyttää poskipusseja... ruokakupillekin pääsi kerran, mutta toisella kerralla tulikin jo huomautus. Ruuti on sen verran ahne leidi, että kupit saavat jatkossa olla muutenkin korkeammalla - huono uutinen Motille, joka mieluusti käy napsimassa suupalan silloin, toisen tällöin. Näyttäisi vähän siltä, että näillä tulee olemaan hauskaa keskenään kunhan Rude hieman kasvaa - hauskaa on jo nyt, kauhulla odottelen kakaran kasvamista. Jospa ensi kesänä saisi vihdoin sen aidan tontin ympärille, niin saavat mennä toteuttamaan itseään ulkoilmaan...Loput kuvat kaverusten painista löytyvät kuva-albumista.

5 kommenttia:

 1. Otitte sitten yhden lisää, ei entiset riittänyt? ;D Onnea koiruuden johdosta! :)

  VastaaPoista
 2. No ei tietenkään. ;) Lainatakseni erästä luonnetestituomaria, "sopiva määrä koiria on se, mikä kulloinkin sattuu kotona olemaan".

  VastaaPoista
 3. Niin, mullahan muuten tekis vimmatusti mieli ottaa skotti (syyllinen mielitekoon löytyy tuolta linkeistä)... että saa nähdä miten tässä vielä tulevaisuudessa käy. :D EI vielä moneen vuoteen kuitenkaan... tai vuoteen... tai kahteen... :P

  VastaaPoista
 4. Ruuti muistuttaa joskus niin paljon serkkunsa Hugoa pienenä. :)

  VastaaPoista