keskiviikko 28. joulukuuta 2011


Jahas, muutama tunti on saatu taas istua keinovalossa, joten päivitetääs kuulumisia. Rude alias Nippa on kasvanut älyttömästi, kovin montaa senttiä ei tarvita enää Motin säkäkorkeuteen ja ylihän tullaan menemään. Lisäksi se on maailman vahvin pentu, kaataa kurjakoiran yhdellä tassulla (joskin kyseinen uhri heivaa sen takajaloillaan menemään mihin suuntaan kulloinkin tahtoo).

Motti otti alkukuusta lähikontaktia tarhaa kiertäviin ulkovaloihin, tuloksena poikkinainen johto, turvonneet ikenet ja kulmureiden vieressä kummallakin puolella kuonoa mustat pisteet. Onneksi jännite oli pieni, joten seurauksena oli hetkellinen kirpaisu ja pieni mökötys. Illalla Motti oli oma itsensä, leikki kakaran kanssa, söi ja kiskoi naruleluaan normaaliin tapaan, huomasin suuvammat vasta illalla hampaidentarkistusrutiinien lomassa. Soitin aamulla eläinlääkäriin, kuulemma jatkotoimenpiteisiin ei ole tarvetta kun ei sen isompaa iskua saanut ja oli normaali itsensä, Saimme kuitenkin kehotuksen seurailla päivän pari miten menee. Edelleenkään en tajua kuinka se on päässyt johtoon hampaineen ylipäätään tarttumaan, niitä kun ei koirien ulottuville ole jätetty. Näemmä kaksi metriä ei vielä ole kurjakoiraa karkoittava korkeus. Holskulta tuo olisi jotenkin... odotettavissa, Motti puolestaan ei ole kikkaillut mitään missään vaiheessa, ei sitä kiinnosta sähköjohdot (ai ei...) tai muut tihutyöt. Onni onnettomuudessa, ettei pahemmin käynyt, possukka tulee olemaan entistä tiukemmin haukankatseen alla jatkossa.


Kelien puolesta olisi vielä ihan hakuaikaa, autoasiat jarruttavat ja onhan tuossa taustalla ajatus muista harjoitteista talven varalle. Jatketaan metsässä rymyämistä kevään koittaessa. Ruudin kanssa pitäisi aloitella pentutottista pikkuhiljaa, sivulletuloa harjoiteltiinkin muutamia kertoja ja takamus heilahti ihan oikealla radalla nopsaan tahtiin minne pitikin. Kontakti on jo hieno, istumassa pysytään ruokaa odotellessa siihen saakka kun saadaan lupa mennä syömään. Hyvä startti!

PS! Onko muilla Blogger hävittänyt omine aikoineen seurattavien blogien listan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti