sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Hakutreenit


Jahas. Pitkästä aikaa oltiin metsässä haun merkeissä huligaanien kanssa, mummo jäi tänään kotiin. Rudella olikin superjännittävät paikat, kun ensin työnnettiin makkararinkiin ja sitten olisi jotain vieraita tyyppejä pitänyt vielä mennä metsästäkin hakemaan. Ruudille maalimiehet lähetettiin tosin näkyville 15-20 metrin päähän, eikä ilman pientä saattelua olisi irronnut sinnekään. No, saipahan käydä "treenaamassa".

Mietin kuumeisesti Motin vuoroa odotellessa jatketaanko haukulla vai ei, menenkö piilolle perässä vai en. Teimme niin, että maalimies haukutti sen piilolla, palkkasi lelulla ja antoi palata keskilinjalle, mutta luulenpa että seuraavissa treeneissä koira pidetään taas piilolla ja menen sinne itse perässä. Nyt oli tyypillä treenimotivaatiokin kohdillaan: pinkoi lähetyssuuntaan minkä jaloistaan pääsi ja oli edennyt piiloille suoraan. Ensimmäisellä pistolla moni kaartoi alueelta jyrkästi vasemmalle, mikä lie sinne vetikään, Motti pysyi tiukasti asiassa ja paineli suoraan eteenpäin. Kakkonen meni myös vauhdilla, kolmosella pyöri hetken metsänrajassa ennen kuin jatkoi syvemmälle ja perille saakka.

Joitakin tottistreenejä on näemmä jäänyt raportoimatta, mutta eipä noissa suuremmin raportoitavaa olekaan. Enimmäkseen sekoillaan ja välillä onnistutaan tekemään jotain suunnilleen sinnepäin. :D Mikäpä kiire tässä, valmiissa maailmassa.

Karvaeläinhän täytti muuten vuoden 16.9. eikä sitäkään ole tänne muistettu raportoida! Aikamoinen matka pienestä karvapallerosta nykyiseen puuhkaan, nyt sitten jäädäänkin odottelemaan järkeä jälkitoimituksena. Holskuilla tosin tuppaa jalat viemään nopeammin kuin herne pystyy korvien välissä toimimaan, joten en ehkä hirmuisesti pidättele henkeäni asian suhteen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti