sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Tänään oli Motin vuoro, saatiin kyyti kaupunkiin joten tie vei Ellin kentälle ja tottelevaisuuden imitoinnin pariin. Motilla oli samansuuntainen suunnitelma kuin Rudellakin eilen (oikean paikan löytyminen ja kontakti liikkeessä), lisänä eteenmenoharjoituksia (sekä pelkästään eteenlähetyksenä että ruutuun) sekä paikkamakuu.

Tuttuun tyyliin namppa ei voi vähempää kiinnostaa kontaktinhaussa, sillä saa kyllä hyvän perusasennon, mutta liikkeessä se ei kanna pätkääkään - ei vaan jaksa kiinnostaa niin paljoa, enkä vielä ole löytänyt sellaista herkkua joka tuolle siniselle olisi ihan superjuttu. No, eihän me seuraamista tultu treenaamaankaan, vaan kontaktia. Motskari kainaloon ja kipittämään kentälle: aina, kun sälli oli oikeassa kohdassa kuono kohti taivasta, jostain lennähti mystisesti motskari jolla pääsi leikkimään. Kummasti pienen ravistelun jälkeen mopo käynnistyikin taas kerran ja lampun sytyttyä tekeminenkin alkoi olemaan edes pienesti sitä mitä haettiin, eli oikea paikka ja kontakti liikkeessä saatiin ihan mukavaksi.

Paikallamakuut piti suorittaa vähintäänkin kohtuullisen häiriön alla: Katla teki kuonon edessä ruutuunlähetyksiä ja luoksetuloja - kyllä muuten teki pienellä miehellä tiukkaa pitää maha maassa! Muutaman palautteen jälkeen siellä hieman nyrpein mielin alettiin pysyäkin, toisella kierroksella ei tehnyt enää tiukkaakaan.

Ruutuunlähetyksessä riittää toistaiseksi se, että Motti ylipäätään löytää ruudun ja siinä oivana apulaisena toimii rakas, soikeaksi venytetty motskari. Sällillä oli hauskaa, joten päivän tavoite saavutettiin kirkkaasti, lopuksi uudelleenlämmitelty perusasento ja kontaktin pito liikkeessä menivät tyydyttävästi. Ihan hyvä treeni, kun otamme huomioon suunnattoman aktiivisuutemme näissä jutuissa - ja sen tason pystyy lukemaan tästä blogista aivan täysin.

Kotona oli yllättävän väsynyt kurjakoira, en muista milloin olisin tuonut viimeksi koiran noin ryydiksenä kotiin. Treenejä enemmän taisi tosin väsyttää kissan ihmettely ja Mion suljetun oven takaa esittämät hiljaiset, mutta ilmeisen vakuuttavat uhkaukset. Jos pitäisi viikonlopun esitysten perusteella arpoa ensi kesän alokasluokkaan osallistuja, niin melkein voisin pistää eurot likoon Ruudin puolesta, mutta eipä mennä vielä asioiden edelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti