sunnuntai 1. tammikuuta 2012


Kuvassa täydellinen harhautus: Motin kepukkaan ei saa koskea edes erityisluvalla, joten ovela "hei, oon täällä oikealla" ja sitten vasemmalta ohi saattaa jopa tuottaa tulosta!

Uusi vuosi (tai siis aatto) lusittiin kunnialla läpi, tuli testattua pennun paukkujen kestävyyskin vähän liian huolettomasti... kuulostelin ovella, että kuuluuko mistään mitään (ei), jonka jälkeen päästin koirat pihalle pissalle. Samantien, kun ne olivat metsän reunassa, mossahti lähitalolla jumalaton pommi, Raita tuli sisälle rakettina ja Motti kutsuttuna, Nippistä ei näkynyt missään. Siinä sitten kiireesti töppöset jalkaan, iloinen kutsuminen ilmoille ja mielessä armoton kiroilu, että noinkohan päästään etsimään ruskeaa pelokasta pentua pimeästä metsästä... Juu ei. Ruuti oli kaikessa rauhassa tekemässä tarpeitaan ja palaili kuistille kun oli valmis, olisi mieluusti jäänyt vielä pihalle leikkimäänkin. Noin muuten juniorijaosto ei illan mittaan juurikaan raketteja noteerannut, alkuillasta pöhöhtelivät muutaman kerran kun tuossa koululla vieressä ammuttiin isompia raketteja, muuten ilta menikin nujutessa normaaliin tapaan. Raita sen sijaan murjotti omissa oloissaan, sille uuden vuoden vietto ei todellakaan ole iloinen asia, vaikkei mitään suuren luokan ahdistusta siitä kehitäkään. Heikentynyt kuulo on tässä kohti edes hieman positiivinen juttu, nuorempana se reagoi pommeihin huomattavasti rajummin.

2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta koko poppoolle! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana kuula ettei pikku Lady ollut paukkeesta hämillään, äitinsäkin veteli sisällä sikeitä ja oli mukana ampumassa raketteja. Hyvää alkanutta vuotta Puupelandiaan!

    T: Elli, Lakka ja Aurora

    VastaaPoista