lauantai 24. maaliskuuta 2012


Voihan mummo! Aamuruoan jälkeen koirat pääsivät tavalliseen tapaan ulos. Menin hakemaan niitä ehkä puolen tunnin päästä ja juniorijaosto jonottikin jo kuistilla. Raitaa ei vaan näy missään, vaikka se on tavallisesti ensimmäisenä portailla patsastelemassa. Ei muuta kuin huutelemaan ja viheltelemään - ei mitään. Kengät jalkaan ja huutelemaan tuonne navetan nurkille - ei edelleenkään mitään. Otin Motin mukaan ja menin tonne alatielle kävelemään, hanki kantaa nyt tosi hyvin joten muori olisi ihan mainiosti voinut hiihtää sinne saakka. Auton alle jäämisen riski on melkoinen, joten oli vaan pakko käydä tsekkaamassa. Ei jälkeäkään. 

Alkoi jo vähän pumppu tykyttää, mitä jos se on mulahtanut seikkaillessaan johonkin, eikä pääse pois? Jos sillä on pumppu pettänyt tarpoessa? Missä *piip* se voi olla? Palasin takaisin pihaan, ei näy. T lähti talsimaan metsän puolelle, minä viheltelin pihassa suuntaan jos toiseenkin ja vannoin, ettei se puolikuuro pässi ulkoile enää kertaakaan yksin jos se vielä löytyy.

Yks kaks hörökorvainen eläin ilmestyi ihan väärään suuntaan hevoskentän toiseen reunaan, karjaisin että nyt vähän helvetin äkkiä pihalle sieltä ja tämähän pistää parastaan... Huh.

Alkaa tuon kuulon kanssa nyt olemaan vähän huonompi juttu: se seuraa noita kahta pöljää metsään, tutkii siellä omiaan eikä huomaa kun toiset lähtee takaisin pihalle. Kun se lopulta älyää, että ketään ei näy, niin sen sijaan että lähdettäis pihalle takaisin aletaankin etsimään kavereita. Mihin asti lie mennytkään tuolla hankia pitkin ennen kuin päähän pälkähti, että pitäisköhän sittenkin mennä kotio?

Jotain positiivistakin: mäessä olevat tarhakoirat vetivät tuttuun tyyliin hirveän paskahalvauksen, Motti tiedusteli minulta mitä tehdään ja eteenpäinmenokehotuksen saatuaan haistatteli hieman nostamalla pientareelle koipea ja jatkoi hipihiljaa häntä pystyssä matkaa eteenpäin toisten raivotessa tarhassaan. Maailman paras kurjakoira.

Ps. Tällaisen kun saisi kenen tahansa noiden mukaan tuonne metsäseikkailuille: Riley-corgi ja kamera (video)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti