lauantai 21. huhtikuuta 2012


Oops, onpas edellisestä postauksesta kulunut aikaa. No, mitään mullistavaa ei olla saatu aikaiseksi: ollaan odoteltu kevättä ja Ruden juoksuja, jotka alkoivatkin maanantaina. Juniorijaosto ei arvosta yhtään sitä, että kaverin kanssa ei saa nujuta ja kinastella luista, mutta eiköhän tämä tästä nopsaan mene ohi.

Saalisviettikurssillekin tuli osanottajamäärä täyteen, nyt vaan odottelemaan kesäkuun alkua! Jospa siitä saisi taas potkua treeni-intoon, joka on ollut jonkin aikaa kadoksissa - osittain ihan kulkuongelmien vuoksi. Nyt tuo ruosteinen möhkö on pihassa, joten seuraavaksi sitten seuraillaan kenttien sulamista.

Isomman tarhan verkot on tilattu 3-4 viikkoa sitten, varastoon niitä piti tulla viikolla 15 ja sehän tarkoittaa sitä, että niiden pitäisi ehdottomasti olla jo pihassa, eikö? ;) Maassa on puoli metriä lunta ja routaa ties kuinka, en ole saanut päätettyä tarkkaa paikkaa (tai miten päin tarha tulee), eikä puutavaraakaan ole vielä hankittu, mutta verkot pitää saada pihaan makaamaan silti nythetipaikalla!

Raita ei taida kuulla enää kummoisestikaan, normaaliäänellä puhuttuun jutteluun ei juurikaan reagoi, kovemmalla äänellä annettuun noottiin kyllä. Mistäpä tuon tietää kuinka kauan sillä on oikeasti huono kuulo ollut, nyt kun sitä on alkanut seuraamaan eri tavalla niin muiden peesissähän tuo aika pitkälti tulee. Jos toiset lähtevät yhtäkkiä talolle, niin seuraa perässä muina corgeina. Jos se huomaa, että sille on asiaa, niin homma toimii edelleen hienosti, mutta muutaman lisäkäsimerkin opettaminen ei varmaankaan haittaisi mitään... Muuten muori tuntuu taas kevään lähestyessä piristyvän, kirmailee kakaroiden perässä ulkona kuin puolta nuorempi. Hyvä niin, eihän 11,5 ole vielä ikä eikä mikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti