keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Talavi tulloo

Talvi meinasi yllättää - eilen kipiteltiin vielä mukavan syksyisissä tunnelmissa kuvaten ruskeaksi taittuvaa keltaisuutta ja vielä hieman vihertäviä nurmikoita... aamulla herättiin puoleen sääreen ulottuvan kinoksen ympäröimänä. Onneksi oli semivapaapäivä, ei tarvinnut olla liikenteessä heti aamusta: traktori kävi nimittäin avaamassa tien varttia vaille kaksi iltapäivällä.

Jos nyt jotain hyvää äkillisestä järkytyksestä, niin koirilla oli julmetun hauskaa! Metka on aivan innosta soikeana, loikkii, sukeltaa, pyörii, tutkii... pantoja on hukattu hankeen jo muutamaan otteeseen, onneksi on Motti joka ne sieltä etsii.

Hei ihan mieluusti saa talvi tulla ja lumikin (kunhan pysyy maltillisena, kiitos), mutta ei tällaisena hyökkäyksenä! Ensin tulee olla pakkasöitä (kaksi aamukuuraa ei täytä kriteerejä), sitten sadella pikkuisen ja lisätä sitä valkoisen määrää pikkuhiljaa. Kertarytinä on useimmiten parempi kuin ainainen kitinä, mutta ei oo kyllä mistään kotoisin, että ihmiset yllätetään tennarit jalassa, lumikolat puuliiterin ylisillä varoittamatta. Nii. Ettäs tiedätte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti