perjantai 12. elokuuta 2011

Motti, Seela, Katla
Motilla oli pitkästä aikaa tapaaminen kavereiden kanssa. Seela tarvitsi apua korvantaustojen pesuun (pyörittyään jonkun ystävällisen kaksijalkaisen jälkeensä jättämissä ulosteissa), joten Mottihan pakkasi namskut reppuun ja istahti Mazdaan oitis. Melkoisen kroolinäytöksen se rannalla antoikin, näyttää siltä että mitä suurempi kiire, sen kovempi polskinta alkaa - välikö hällä, että vauhti hidastuu ihan samassa suhteessa kun energia menee ennätyskorkeiden tyrskyjen muodostamiseen.

Uimareissulta ja muista tepasteluista löytyy läjä kuvia albumista, kuvissa mukana myös jalkaleikkauksesta toipuva Malla ja valkkari Dali.

Kissojen häkkiprojektikin saatiin lähes valmiiksi ennen pimeän koittamista, eiköhän passaa tyyppien siellä patsastella jahka luukut saa auki. Matkalla Kortepohjaan väsähtänyt nuorimies urputti koko pätkän epäreiluutta siitä, että muut saavat istua mukavasti takapenkillä ja sen pitää olla jalkatilassa, pehmeälle penkille päästyään tekikin sinne pesän ja nukkui tyytyväisenä koko kotimatkan. Kotona raahautui nukkumaan iltaruokaan koskematta, taidan seurata esimerkkiä perässä samantien...

Kiitos taas mukavasta illasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti