torstai 14. kesäkuuta 2012

Se oli taas treenipäivä, tällä kertaa mukana oli koko apinalauma. Ruuti teki ohitusharjoituksensa ja tällä kertaa tervehti treeniläiset takapuoli pyörien jo autosta ottaessa, reipas tyttö. Motin nakiksi napsahti taas kimppapaikkamakuu, se on niiiiiin ärsyttävää kun rivissä olisi leidejä eikä niitä saa haistella! Hyvin se malttoi silti paikallaan pysyä, palkka tosin napsahti kohtuullisen usein, mutta silti.

Raita pääsi tokoilemaan ja olikin tuttuun tyyliin ihan haka! Sen kanssa pitäisi edelleen tehdä noita juttuja aktiivisesti, into ja osaaminen eivät ole kadonneet minnekään. Seurailtiin, tehtiin käännöksiä, jäätiin liikkeestä seisomaan... myös luoksetulo (jota se liikkeenä rrrrakastaa), paikkamakuu ja kaukokäskyt menivät kuin vanhalta tekijältä pitääkin. Muutama väärinymmärrys tuli, kun ei kuullut mitä sanoin, mutta hienosti se arpoi silti oikeat jutut kohdalleen. Raita ei velttoile eikä oikaise, kun ollaan Töissä!

Treenien jälkeen paineltiin ansaitulle uimareissulle, mummeli kahlaili rantavedessä, Motti haki kepukkaansa (se ui ilman armotonta polskimista!) niin monta kertaa kun sitä sille vain jaksoi veivata ja Ruuti loikki ympäriinsä vedessä ihmetellen mikä ihmeen painava mötkö (litimärkä oma häntä) seuraa perässä.

Mental note: jos kiristää, vie koirat uimaan - ei kiristä enää kun naurattaa se häärääminen niin kovin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti