sunnuntai 12. elokuuta 2012

Hakutreenit takana.

Mitähän siitä nyt taas sanoisi, heppu lähti metsään ihan täpinöissään, löysi ukot kuten kuuluukin mutta se maalimiehellä pysyminen... Itse tein virheen ohjeistuksessa kun sanoin, että lelusta voi päästää irti, se tuo sen kyllä takaisin. Joo toihan se, minulle. Jatkossa siis maalimies visusti motskarin toisessa päässä kiinni, koiralle vaikka valjaat ja lyhyt naru perään että sen saa pidettyä siellä. Mutta väsyttääkö resuaminen liikaa kun se ottaa sen riekkumisen niin tosissaan, olisiko sitten kuitenkin parempi palkata lelulla kun se löytää maalimiehen ja haukkuu sen lyhyen sarjansa - ja minua odottaessa antaa ruokaa?

Nyt laitettiin kolme valmiiksi metsään, mutta jätkä oli kahden jälkeen niin poikki ettei keskittymisestä tullut enää mitään. Kyllähän se olisi lähtenyt ja mennyt maalimiehelle jos olisin lähettänyt, mutta ei siitä mitään hyötyä olisi treenien kannalta ollut, joten kutsuin kolmannen pois ja lähdettiin juomaan ja autolle.

Motti oli porukan alkupäässä metsässä, joten tein sille hakutreenien loputtua vielä jäljen samalla reissulla. Aika perusmeiningillä vedettiin sekin läpi, tosin näytti suurimman osan aikaa siltä, että siellä haahuiltiin ja tultiin sattumalta taas jäljelle takaisin. Tuolla alueella oli nyt monen koiran mielestä erittäin mielenkiintoisia hajuja, joten voi olla että oli vaan liian paljon kaikkea mielenkiintoista aloittelevalle.

Ensimmäistä kertaa ikinä koira oli muuten treenien jälkeen aivan poikki, nukkui autossa koko matkan ja paineli kotona samantien unille reagoimatta oikein mihinkään moneen tuntiin. Jospa sinne korvien väliin jäi jotain sitten hautumaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti