sunnuntai 19. kesäkuuta 2011


No nyt on pihasiili bongattu taas, tavoitteena olisi saada siitä kesän aikana kuva, jossa se olisi muussa kuin piikkipallomodessa. Eiköhän siitä koirattomalla iltaulkoilulla ja pitkällä putkella selvitä. Nätisti nämä kyllä sitä käyvät katsomassa, kumpikaan ei yritäkään härkkiä vaan käyvät haistelemassa varovasti ja antavat olla sen jälkeen rauhassa.

Jässikkäpässikkä löysi tänään aarteen... se imeskeli jotain tuijan alla, ilme oli vähän sen oloinen ettei ollut varma onko toimenpide laiton vai ei. Pyynnöstä pullautti aarteensa kuitenkin heti suustaan ja kuollut myyrähän se siellä. Motin saalis ei varmaankaan ollut, siltä puuttui häntä ja kaikki jalat. Herkkupala joutui valitettavasti maan alle, kenen projekti lie alunperin ollutkaan.

Karvanlähtö on alkanut vihdoin! Koira ohenee silmissä jokaisen pohjavillakasan poistuttua kyydistä, viimeisimmän operaation jälkeen se alkoi näyttää jo liiankin pieneltä. Kyllähän tuolla muhkea turkki on ollutkin ja pohjakarvaa piisaa edelleen - jospa se alkaisi näyttää karjikselta tässä lähipäivinä?

Suurin epäreiluus miesmuistiin kohdattiin tänään, kun mieli teki päiväunille, mutta joku oli tuonut kumisaappaansa liian lähelle löhönurkkausta - eihän sinne nyt mahdu kunnolla! Ilme kertoo kaiken oleellisen...


Saappaita siirrettiin hieman ja herra sai oikaista itsensä niin pitkäksi kuin tahtoi. Palvelu pelaa sentään pienen huomauttamisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti