sunnuntai 15. tammikuuta 2012


Eilen oli punnituspäivä, edellisen kerran koirat kävivät puntarilla 22.12. joten laitanpa molemmat lukemat tähän, ettei unohdu.

Ruuti 8.2 kg -> 10.2 kg
Motti 20.4 kg -> 20.0 kg
Raita (22.12.) 12.9 kg

Vanhemmat koirat jättivät kuivamuonan pois kokonaan noin puolessa välissä joulukuuta, syövät NEUta jota meillä on ollut toki eväslistalla aikaisemminkin. Pentu napostelee penturuokasäkkinsä lisukkeineen loppuun ja saa omat Pentuneunsa jatkossa. Motti kiinteytyi hetkessä, painoa ei sinällään ole pudonnut juuri lainkaan, mutta tiivistyminen on ihan silminnähtävää. Harmittaa, etten tajunnut punnita ennen kuivaevään jättämistä, ensimmäiseen punnituspäivään oli nimittäin tapahtunut jo jonkin verran muutosta. Ruoka myös maistuu täysin eri malliin kuin aikaisemmin, nappuloita kävi närppimässä pitkin päivää pitkin hampain, eikä sitä siitä voi oikein moittiakaan. Maistakaa vaikka itse. ;) Raita on ollut melko hoikka muori jo aiemmin, sillä ei ole oikeastaan mitään muutosta painon suhteen. Karva on kyllä parempi kuin joulukuun alussa, voi johtua siitäkin, että sulkasato alkaa olemaan takana ja talvikarva sen tilalla.

Ruudilla alkaa olemaan sä'än ja takamuksen päällä jo ison koiran karvaa, karkeampaa ja kiiltävämpää kuin tuo pentuhöyhen. Viime viikolla nähtiin hakutreeneissä reilu seitsenkuinen Ruka, siitä vaan sitten mallailemaan minkä kokoinen meidän nyt nelikuinen tirppa kohta onkaan... käsittämätöntä kuinka nopeasti nuo sintit kasvavat!

Kuistilla muuten olis nyt potkukelkka! Sillä olisi tarkoitus lähteä Motin kanssa potkuttelemaan, kunhan saan tuon selän jumijamin kuntoon. Saa nähdä miten homma etenee - olisi varmaan aiheellista teippailla jesarilla kokovartalosuojukset, esim. patjan muodossa, ettei käy kipeästi. Saattaa olla, ettei ihan ensimmäisenä tuonne mäkisimpiin suuntiin lähdetä seikkailemaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti