maanantai 21. marraskuuta 2011


Eilen Motti vietti tassuineen vapaapäivää hausta, joten palloiltiin sitten pakkaspäivän kunniaksi pihalla sen sijaan. Ajoväylälle tien suuntaan valmistui pätkä aitaa, on turvallisempaa opetella Ruudin kanssa vapaana ulkoilua kun vaihtoehtona ei ole tien suuntaan puikahtaminen. Ruuti kävi myös ulkoilemassa Motin kanssa (Motti kytkettynä), odotetusti Mottiksen ei-niin-hienovarainen lähestymistyyli pelotti pikkuista, joten toistaiseksi jatkamme porttielämää sisätiloissa ja totuttelua isoon yrmyyn ulkoilun merkeissä. Veikkaanpa, että jahka kakara tuosta kasvaa, nuo kaksi tulevat olemaan varsinainen tuhokaksikko...

Ruuti on alkanut oivaltamaan, mikä sen korvien käyttötarkoitus on, kuljeskeli pitkin tonttia matkassa hienosti kuulolla. Sen korvat alkavat olemaan aika lailla pystyssä, höröllä ollessaan näyttävät usein yhdeltä suurelta korvalta. Jospa yksi suuri korva kuulee paremmin kuin kaksi pientä? ;)

Käpy osoittautui huipuksi leluksi, mukava pitää suussa, lentää hyvin ja painopiste oli ilmeisen nerokas. Sen kanssa vierähtikin tovi jos toinenkin mukavasti.


 Tämän päivän tarhassaolon päätteeksi Raita joutui pesulle, olin sitä kuuraamassa alakerrassa kun T oli toisesta huoneesta kuullut television menevän olohuoneessa päälle ja oletti ilman muuta minun olevan siellä. Kuinka ollakaan, eteisen ovi kävi hetken päästä (minun ja Raidan tullessa saunalta pois), jolloin pienoinen kysymysmerkki oli alkanut hakeutumaan pään päälle... minä puolestani totesin olohuoneen olevan tyhjä ja oletin hänen laittaneen telkkarin päälle myöhempää käyttöä varten. Kumpikaan ei tunnusta kaukosäätimeen kajonneensa, pentu ei osaa kiivetä vielä sohvalle jossa ko. vempain oli, joten... meillä asunee kummitus tai pörriäinen, joka vedättää kaksijalkaisia 6-0?

Päivän kysymys: missä kohti holskujen perimässä mahtaa sijaita jokin pomppiva eläin?

3 kommenttia:

  1. Heheh, mustakin tuntuu, että meidän holskun perimässä piilee joku pomppiva eläin.. :)

    VastaaPoista
  2. Näin enemmän molossi-ihmisenä luulen että se pomppiva eläin löytyy monen paimenkoiran perimästä :D

    VastaaPoista
  3. Susa, holskut vie sen vielä pidemmälle... meillä kakara liikkuu enimmäkseen pystysuuntaan, ei hypi vasten vaan pomppii ihan reilulla ilmavaralla kuin karvainen superpallo. Kyllä Mottikin nää jutut hanskaa (ja pinnistääkin korkealle), mutta se jojoilu ei ole kyllä silti samalta planeetaltakaan. :D

    VastaaPoista