lauantai 12. marraskuuta 2011


Riiviön ensimmäinen yö meni melko rauhallisesti. Alkuun piti itkeskellä pieni tovi, sitten tulikin uni. Allekirjoittaneen unirytmi meni näköjään taas pentumodeen, joten olin silmät kirkkaana hereillä jo ennen puoli kuutta. Siispä pentu kainaloon ja Raita seuraneidiksi ulos. Ipana otti heti omakseen kissankuljetuskopan, jonne laitoimme sille pedin, taitaapa maanantain ensimmäinen työmatka taittua siellä melko mukavasti ja on sitten työpaikallakin tukena ja turvana. Motti taitaa jäädä nyt alussa kotiin Raidan kaveriksi, kuulemma aikomus on kuitenkin ottaa sekä Ruuti että Motti jatkossa töihin mukaan.


Mottiin on tutustuttu edelleen portin läpi. Kiinnostaisi niin hirmuisesti, että puuportille piti tuossa päivällä hieman kiukutellakin. Kalterit ja karmit saivat kyytiä, kun neiti yritti murtautua toiselle puolelle.

1 kommentti:

  1. Onnea lauman uudesta jäsenestä! Ruuti muistuttaa vähän Hugoa pienenä, sekin oli iloisen näköinen karvapallero ja täynnä energiaa. Olimme äsken mieheni kanssa ihailemassa Ruudin kuvia ja se sanoi että onpa sillä kauniit kasvot. Se on tosiaan aika kaunis ja söpö pentu. :)

    VastaaPoista