keskiviikko 9. marraskuuta 2011


Ensimmäinen kuurakuva! Johan näitä on odotettukin, lunta tosin en kaipaa pätkääkään. Lumeton talvi passaisi oikein mainiosti, viime talvena saatiin kyllä lumitöistä nauttia riittämiin.

Viime viikonloppuna käytiin Kainuussa karsimassa risuaitatarpeita, harmittaa kun matkaa on näin paljon - tekisi mieli ajella tuonne useamminkin. Koirat olivat onnesta soikeina mahtavien ulkoilumaastojen äärellä, myös lintujen Oulujärveltä kiikuttamat kalanjämät kelpasivat niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Käytiinpä morjenstamassa myös Canea, joka venytteli hajuraon päässä herkkujen puuttuessa alahuultaan loukkaantuneena. Seuraavana päivänä korjasimme toki törkeän erehdyksen. ;)

*hmph*

Oli tarkoitus tehdä Motille esineruutuharjoituksia, mutta lyhyt valoisa aika takasi sen, että koirat saivat toteuttaa itseään koko viikonlopun männikössä vapaasti kaksijalkaisten heilutellessa vesuria. Varsinkin Raita käytti tämän ajan tehokkaasti hajustaen itseään ihanilla mädäntyneen hauen aromeilla. Jostain syystä saivat viettää mökille palattuammekin aikaa ulkona reilulla kädellä... Tunteroisen aamulenkki autottomilla poluilla on kyllä ihan ehdottoman luksusta!

Loppuun pieni kuva-arvoitus. Mitä ihmettä mahtaa olla tekeillä...?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti