perjantai 28. kesäkuuta 2013

Uimahyppyjä


Saimme viime viikonloppuna vinkin kohtalaisen lähellä olevasta rannasta, jossa voi koiriakin uittaa. Sehän piti käydä tsekkaamassa heti kun löysimme oikean suunnan ja kyllä, ranta on aivan mahtava. Näyttää olevan ahkerassa käytössä, joten kellonajan saa pitää myöhäisenä jos nelijalkaiset haluaa veteen.

Ruuti oli ensimmäistä (!) kertaa kunnolla rantsussa, loikki kuin vähäjärkinen ja yllätti hyvällä ja tasaisella uimatekniikallaan silloin kun malttoi pysytellä vedenpinnan alapuolella.

Raita oli rannalla mukana, valitettavasti muori joutuu kuulon hiipumisen vuoksi olemaan flexin jatkeena, en uskalla sitä vieraassa paikassa päästää vapaaksi kun huutamalla ei voi enää kutsua takaisin jos se sivummalle harhautuu.

Kahlaili se rantavedessä kuitenkin mielellään ja ihmetteli junnujen polskimista, uimarihan Raita ei ole ollut koskaan joten sai oman tasonsa mukaan aikaansa viettää hihnasta huolimatta.

Järven ympäristö on aivan mahtavaa mäntymetsää, on ehkä pakko lähteä köpöttelemään sinne jonain iltana koirien kanssa! Talvella siellä näkyy kulkevan kelkkareitti, joten kaipa se jostain lenkin tekee.

Iltauinnin valokuvat löytyvät osoitteesta http://puubelandia.kuvat.fi/kuvat/2013/2013_06_28/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti