tiistai 18. tammikuuta 2011

 
Tänä aamuna nukuttiinkin pitkään! Puoli seitsemältä kuului ensimmäisen haukotukset, ulkonakäynnin jälkeen jatkettiin unia ja herättiin puoli kymmeneltä. Ei kai lomalla kuulu liian aikaisin herätäkään, hmm? Pikkuherraa palautettu mummon gurmotuksesta ruotuun ja muoria rutinoista (jälkimmäinen huomattavasti sitkeämpi tapaus, juniorille menee viesti perille hienosti ihan vinkkaamalla), muuten oikein sopuisa päivä. Ulkona intoutuivat taas leikkimään pitkäksi toviksi, sisälläkin on ollut yllättävän rauhallista.

Täytynee kaivaa motivointipatukka esille ulkoiluja varten, sälli kantaisi mielellään jotain suussaan ja harvahampaalle keppi on ilmeisesti liian kova ja hankala. Motskariin uppoavat naskalitkin (ja pysyy suussa myös vaatimattomammalla kalustuksella...), niin ei tarvitse pienen tuskailla kepukkaa joka ei tahdo pysyä menossa mukana. Aikamoinen puutarhuri näyttäisi Motti olevan: bongasi ruusupuskasta jäätyneen ja nahistuneen ruusunmarjan ja ihastui kerrasta. Ei paljoa piikit paina kun maksimarsu jyrää herkkujen perässä pensaaseen... Kaikki muutkin oksat ja "oksat" ovat ihania, ans kattoo minkä mallisia leikkauksia keväällä paljastuukaan kulkureittien varrelta.


Narupallon kanssa on harjoiteltu tänään pienesti maahanmenoa, tuntuu olevan tuolle rentoreiskalle melko luontainen asento joten hoksasi asian nopeasti. Reipas!

1 kommentti: